O nama

Dobrodošli u jednu od najmodernijih pivnica u Beogradu,

u pivnicu Friends na Banovom Brdu.

Pivnica Friends nalazi se na Banovom brdu u ulici Požeška 41. Pivnica je za kratko vreme od otvaranja postala je mesto u koje dolaze brojni žitelji beogradskog naselja Banovo brdo, ali i oni koji se tamo nađu poslom ili nekom drugom prigodom.

Sa radnim vremenom od devet ujutro do jedan posle ponoći, dobrom ponudom kafa i ostalih napitaka, ali i doručka i laganih obroka, uz veliki izbor točenog piva i čips koji u lokalu sami prave.Friends privlači različite kategorije gostiju. Posebnu ponudu pivnice čine burgeri napravljeni po ugledu na one koji se prodaju u poznatim američkim restoranima. Tu su i kobasice sa pomfritom, sendviči, jednostavno, sve ono što treba vašem nepcu i duši. Kad jednom dođete u pivnicu Friend, uvek ćete se vraćati.


Blizina fakulteta, sedišta brojnih kompanija, poslovno-tržnih centara i drugih objekata, omogućava pivnici Friends brojne goste tokom čitavog dana. Svako veče u pivnici Friends možete da uživate u živim nastupima pre svega nekomercijalnih grupa čije je muzičko opredeljenje rok, džez, pop-rok...

Pivnica Friends takođe poseduje i baštu sa oko 50 mesta, što je upola manje od kapaciteta zatvorenog dela objekta. Po otvaranju bašte u pivnici se upotpunjava i ponuda sa koktelima i pivom.
Ono što takođe posebno treba istaknuti jeste činjenica da upravo ovde možete probati najukusniju hranu, kao i veliki izbor piva i ostalog pića.

Što se enterijera Friends Pivnice tiče, veoma je moderan i zadovoljava sve svetske standarde. Na ovom sjajnom mestu vlada prijatan ambijent, kao i neverovatna udobnost. Visoki stolovi i veliki šank, kao i bašta u lepim danima, pružaju dovoljno mesta svakome ko želi da dođe.
Sve što treba da uradite jeste da se pripremite na savršenstvo i kako sam naziv lokala kaže, prijateljstvo.

Znajte da našem gradu, postoji mesto koje će vas potpuno

zadovoljiti, i koje ćete zavoleti na prvi pogled, ukus i gutljaj.